Hulladékszállítás

..

Rólunk, közérdekű adatok, pályázatok

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. a város életének több területén, a jó gazda gondosságával igyekszik ellátni feladatait. Célunk az itt élők életkörülményeinek, életminőségének megőrzése és javítása. A városi közösség mindennapjainak zavartalansága érdekében egy teljes és komplex rendszert működtetünk, a hulladékszállítástól a távfűtésen át a temetői szolgáltatásokig és a vagyongazdai feladatokig. A tulajdonos önkormányzat célmegfogalmazásának megfelelően a szolgáltató város szellemiségével végezzük mindennapi feladatainkat, lehetőleg a lakosság számára legkevésbé zavaró módon. Ennek érdekében a háttérintézményként való működési keretek mellett kiemelt figyelmet fordítunk szolgáltatásaink minőségére és az ügyfélkezelésre. Küldetésünkként értelmezzük, hogy a városi élet maximális biztonsága és kényelme minden itt élő számára elérhető legyen a szolgáltatásainkon keresztül is.

 

1. Minőségpolitika

A szolgáltatásaink minőségét két módon garantálva igyekszünk erősíteni és ellenőrizni. A folyamatos belső képzésekkel erősített ügyfélkezelési felület mellett külső, független sztenderdek megfeleltetése és auditálása ad képet számunkra a mindenkori tevékenységhez kapcsolható minőségi szintről. Ez utóbbi az európai szabványnak megfelelő minősítés.

1.1. ISO
HUN ISO  9001
HUN ISO 14001

ENG ISO  9001
ENG ISO 14001

Minőségpolitika


2. Üvegzseb

A cég kifejezetten nagy hangsúlyt fektet az átláthatóságra. A tulajdonos önkormányzat elveivel harmonizálva minden munkafolyamatunkban meghatározó szerepet tölt be a szabályszerűség és a teljes transzparencia.

 

3. Cégvezetés

Dunakeszi, Krajcár utca 14- 16.

 

Ügyfélszolgálat: hulladékszállítás 

Dunakeszi, Krajcár utca 16.

 

Szerződéskötés, számlázás, pénztár: 06 27 342-885

Félfogadás: Hétfő 7:30–19:30, szerda: 8:00 – 12:00 és 13:00 – 15:30, péntek: 8:00 – 11:30 

 

4. Közérdekű adatok

5. Pályázatok