Hulladékszállítás

..

Szolgáltatásaink

 

Jelen oldalunkon a lakosság és üzleti partnereink számára elérhető, legkeresettebb szolgáltatásainkról, és a szolgáltatások díjszabásáról tájékozódhat.

További szolgáltatási területünktől függő díjszabásainkat, az adott Divízió oldalán tekintheti meg.

 

Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft-től, a reklámgazdai szolgáltatás keretében a város közterületein elhelyezett, zöld, íves felsőkeretű, Dunakeszi címerrel ellátott táblakereteken bérelhet reklámfelületet.


Árak

 

Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft-től hulladékkezelés céljából háromféle konténert rendelhet:

  • Sittes konténer 3-4-5m3: csak és kizárólag építőipari, nem éghető sitt anyag (tégla, beton, égetett kerámia építőanyagok, cement alapú kötőanyagok… stb.) kerülhet a konténerbe. Nem kerülhet a konténerbe gipszkarton, csomagolóanyag, göngyöleg bármilyen formába, PURhab, festékek és egyéb segédanyagok).
  • Zöld hulladékos konténer 3-4-5m3: kizárólag a háztartásban termelődő zöldhulladék (falevél, fű, ágak, gallyak, egyéb növényi eredetű darabos hulladék). A házhoz menő zöldhulladék-szállítás mennyiségi- és méretkorlátait túllépő hulladék esetén. Figyelem! A konténert nem szabad túltölteni!

Árak

 

Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft-től rendszeres vagy alkalmi időtartamra, sportolás és rendezvény célra az alábbi linken letölthető termek bérlésre van lehetősége.


Árak

 

Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. a kezelésében álló ingatlanok bérleti/bérlési lehetőségéről, kérjük az alábbi elérhetőségeken keresse kollégáinkat.

  • Casalgrande téri pavilonok
  • Sporttermek
  • Balatonakarattyai Városi Üdülő
  • Egyéb ingatlanok

 

vagyongazdalkodas[kukac}dkkozuzemi.hu

+36 27 640 278

 

 

 

Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. távhőszolgáltatásnak alap- és egységdíjairól az alábbi dokumentumban tájékozódhat.


Árak

Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. rendszeres, kommunális hulladékszállításának havidíjairól az alábbi dokumentumban tájékozódhat.


Árak