Díjak

Ingatlankezelés

 

Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. a kezelésében álló ingatlanok bérleti lehetőségéről az alábbi linken tájékozódhat:

 

Bérelhető ingatlanok

 

Konténerbérlés 

 

Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft-től hulladékkezelés céljából háromféle konténert rendelhet:

 

Sittes konténer 3-4-5m3: csak és kizárólag építőipari, nem éghető sitt anyag (tégla, beton, égetett kerámia építőanyagok, cement alapú kötőanyagok… stb.) kerülhet a konténerbe. Nem kerülhet a konténerbe gipszkarton, csomagolóanyag, göngyöleg bármilyen formába, PURhab, festékek és egyéb segédanyagok).

 

Zöld hulladékos konténer 3-4-5m3: kizárólag a háztartásban termelődő zöldhulladék (falevél, fű, ágak, gallyak, egyéb növényi eredetű darabos hulladék). A házhoz menő zöldhulladék-szállítás mennyiségi- és méretkorlátait túllépő hulladék esetén. Figyelem! A konténert nem szabad túltölteni!

 

Kommunális hulladék 3-4-5m3: Minden, a háztartásban termelődő hulladék- és lom-jellegű darabos eszköz. Nem kerülhet a konténerbe a sitt jellegű Hulladék!

 

Konténerbérleti árak

 

Lakossági szemétszállítási díjak

 

Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. rendszeres, kommunális hulladékszállításának havidíjairól az alábbi dokumentumban tájékozódhat.

 

Lakossági szemétszállítási árak

 

Az árak 2013.07.01.-től hatályosak.

 

Reklámtábla bérlés

 

Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft-től, a reklámgazdai szolgáltatás keretében a város közterületein elhelyezett, zöld, íves felsőkeretű, Dunakeszi címerrel ellátott táblakereteken bérelhet reklámfelületet.

 

Reklámtábla bérleti árak

 

Távhődíjak

 

Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. távhőszolgáltatásnak alap- és egységdíjairól az alábbi dokumentumban tájékozódhat.

 

Távhő árak

 

Az árak 2014.10.01.-től hatályosak.

 

Távhő árváltozásai

 

 

Terembérleti díjak

 

Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft-től rendszeres vagy alkalmi időtartamra, sportolás és rendezvény célra az alábbi linken letölthető termek bérlésre van lehetősége.

 

Terembérleti díjak 2021